Arapça Bilgi ve Şiir Yarışması Etkinliği

Arapça Bilgi ve Şiir Yarışması Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Ä°slami Ä°limler Fakültesi'nin açılışından bu yana ilk defa Arapça bilgi ve ÅŸiir yarışması yapıldı. YaÅŸayan Arapça (Ya Rab) TopluluÄŸu'nun etkinliklerinden biri olan Arapça Bilgi ve Åžiir Yarışması 15 Mayıs 2024 tarihinde Fakülte hocalarımız Dr. ÖÄŸr.  Üyesi Mansur Teyfur  ve ÖÄŸr. Gör. Ä°smail Özdemir'in destekleriyle gerçekleÅŸti.

Bilgi yarışmasına üçerli gruplar halinde toplam dört gruptan oluÅŸan on iki kiÅŸi katıldı. Yarışmada bilgi soruları sene boyunca derslerde iÅŸlenen konulardan oluÅŸmakta, ÅŸiir soruları ise Kudüs ve Filistin konulu Arapça ÅŸiirlerini içermekteydi. Bu anlamda Filistinli kardeÅŸlerimizin unutulmaması büyük bir ilgiyle karşılandı.

Yarışma akabinde YaÅŸayan Arapça (Ya Rab) TopluluÄŸu danışman hocası ÖÄŸr. Gör. Talha Zaim, bilgi yarışmasını düzenleyen Dr. ÖÄŸr. Üyesi Mansur Teyfur ve ÅŸiir yarışmasını düzenleyen ÖÄŸr. Gör. Ä°smail Özdemir'e gayretlerinden dolayı teÅŸekkürlerini ve hediyelerini sundu. Son olarak Fakültemiz 3. Sınıf öÄŸrencilerinden YaÅŸayan Arapça (Ya Rab) TopluluÄŸu'nun baÅŸkanı Taner Aydın'a ve topluluÄŸun yönetiminde emeÄŸi geçenlere ödül takdimi yapıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2024, Cumartesi