Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimize Oryantasyon Programı Yapıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinin 2019-2020 öğretim yılı oryantasyon programı 26.09.2019 Perşembe günü fakülte konferans salonunda gerçekleştirildi.

İslami İlimler Fakültesi öğrencilerinden Enes Altınel'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda,  İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halis Aydemir, mezuniyetlerine kadar sürecek dönemde öğrencilerin kendilerinden neler beklediğini ifade ederek öğrencilerimize perspektif sundu.

Aydemir'in konuşmasının ardından İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Rifat Türkel, öğrencilerimize Hazırlık sınıfı eğitim sistemi, mevzuat, öğrenci bilgi sistemi konularında bilgi verdi. Türkel'in ardından İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı  Dr. Öğr. Üyesi Ümit Aktı, üniversitemiz ve fakültemiz hakkında bilgi verdi.

Eğitimin son bölümünde öğrencilerimizin sorularının cevaplanmasının ardından program sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2019, Perşembe