Kdpü İslami İlimler Fakültesinde Mezuniyet Heyecanı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin mezuniyet etkinliklerinden ilki İslami İlimler Fakültesinde yapıldı.

DPÜ İslami İlimler Fakültesinin son sınıf öğrencilerinin mezuniyet töreni düzenlendi.

Üniversitemizin Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törene, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halis Aydemir, Fakültenin dekan yardımcıları Doç. Dr. Rifat Türkel ve Dr. Öğr. Üyesi Ümit Aktı, fakültemizin akademik ve idari personelleri, öğrencilerimiz ve veliler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende konuşan Dekan Prof. Dr. Halis Aydemir, öğrencilerimizi ve velilerimizi selamlayarak başladığı konuşmasında “Rabbimiz bize dünyada güzellik ver. Bize ahirette de güzellik ver. Bizi ateşin yakıcılığından koru diyerek sizi Allah’a emanet ediyorum. Yolunuz açık olsun biz size sadece bir şeyleri öğretmedik. Aynı zamanda öğrenmeyi de öğretmeye çalıştık. Öğrenmeyi burada noktalamayınız ve öğrenmeye devam ediniz. Bu bir meslek değil. Bu bir iş değil. Bu Cenab-ı Hakk’ın bir dini ve bunu biz gönüllü bir şekilde insanlarla paylaşmak için girdik. Dört yıl bitti ama öğrenme süreci bitmedi, bitmemeli. Çünkü öğrenme sürecimizi uzaklara açtık” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Aydemir’in ardından 2018-2019 mezunları adına Huriye Elif Özirkin konuşma yaptı. Konuşmanın ardından seyirciler, fakültemizin öğretim üyelerinin hazırladığı bir videoyu izledi. Daha sonra da katılımcılar için Kütahya Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Korosu tarafından ilahi dinletisi sunuldu.

Törenin son bölümünde ise öğrencilerimize başarı belgesi ve plaketleri takdim edildi. Törenin sonunda da öğrencilerimiz kep atarak mezuniyetlerini aileleri ve arkadaşları ile kutladı.

Törenin gerçekleşmesinde emeği geçen üniversite yönetimimize, fakülte görevlilerimize, öğrencilerimize ve öğrenci ailelerine teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2019, Perşembe