Arapça Hazırlık Sınıfı Güz Ara Sınav 1 Sınavı

Zorunlu Arapça Hazırlık Sınıfı (Ara Sınav I)  13 Ekim 2018 Cumartesi saat 11:00'de DPÜ İslami İlimler Fakültesi'nde yapılacaktır.  Öğrencilerimiz sınav sonrası yapacakları tercih işlemleri sonrasında puanlarına göre kontenjan oranında sınıflara yerleştirilecektir.  14 Ekim 2018  Pazartesi günü öğrencilerimiz yeni sınıflarında eğitimlerine devam edeceklerdir.

1. Tercih işlemleri 13 Ekim 2018 Cumartesi saat 13.00-.16:00 arasında web sitesindeki ilgili ekrandan yapılacaktır.

2. Öğrenciler tercihlerini kendi öğretim şeklinden yapacaktır. (Normal öğretim-İkinci Öğretim)

3. Normal öğretim öğrencileri 6 adet tercih yapacak olup tercihler farklı sınflar (B, C, A, D, E, F gibi) yapılacaktır. İkinci öğretim öğrencileri 4 adet tercih yapacak olup tercihler farklı sınflar (B, C, A, D gibi) yapılacaktır. Tek tercih yapan veya aynı sınıfı birden fazla tercih eden öğrencilerin tercihleri program tarafından otomatik olarak düzenlenecektir.

4. Tüm öğrencilerin tercih yapması zorunludur. Tercih yapmayan öğrenciler sınıflara yerleştirilmeyecektir. Bu öğrencilerin sınıf durumları yönetim tarafından değerlendirilecektir.
5. Tercih yapmayan öğrencilerin ilk etapta notları ilan edilmeyecektir. Notları sonra ilan edilecektir.

11 Ekim 2018, Perşembe / 1022 defa okundu.

Tüm Duyurular