Bahar Yarıyıl İçi Sınavı Sonucuna Göre Şube Tercih Formu

1. Bahar-Yarıyıl İçi Sınavı  sonrası tercih işlemleri 08 Nisan 2017 Cumartesi 13:00-15:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
2. Sınava giren tüm öğrencilerin tercih yapması zorunludur.
3. Tercih yapmayan öğrencilerin ilk etapta notları ilan edilmeyecektir. Notları sonra ilan edilecektir.
4. Öğrenciler bulundukları öğretim programından (Normal öğretim-İkinci öğretim) 4 (dört) sınıf tercih edeceklerdir.  Bazı öğrencilerin tek tercih yaptığı veya aynı sınıfları birden fazla tercihte bulunduğu tespit edilmiştir. Bu durumda tercih programı öğrencinin isteği dışında yeniden rastgele tercih ataması yapacaktır. Bu sebeple öğrencilerimizin istediği sınıflarda eğitim görebilmesi için A, B, C, D sınıflarını isteklerine göre tercihlerindeki sıralamaya eklemeleri gerekmektedir.
5. İstenilen sınıfta eğitim görülebilmesi için puanın yanında tercihin de doğru yapılması önem arz etmektedir.
6. Tercih yapmayan öğrenciler sınıflara yerleştirilmeyecek, bu öğrencilerin sınıf durumları Yönetim tarafından değerlendirilecektir.

Son Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, Cuma