Dr. Necdet Subaşı‘nın Türkiye‘de Dini Hayat Konulu Konferansı İlgiyle Takip Edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Başkanı Dr. Necdet SUBAŞI, DPÜ İlahiyat Fakültesi Çarşamba Seminerleri kapsamında 25.02.2015 Çarşamba Günü DPÜ İİBF Amfi 2'de Türkiye'de Dini Hayat konulu konferans verdi. Katılımın yüksek olduğu konferansta Sayın Subaşı, Diyanet İşleri Başkanlığının 24.000 kişi üzerinde yaptığı bilimsel araştırma ışığında Türkiyede'ki din algısı ve dini hayattan bahsetti. Program  DPÜ Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Yunus ERDOĞAN'ın plaket,  Kütahya  İl Müftüsü Hacı Yusuf GÜL'ün DPÜ İlahiyat Fakültesi adına teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi. Konferans öncesi DPÜ İlahiyat Fakültesi öğretim elemanlarıyla  Bedestende öğle yemeğinde buluşuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2018, Cuma