Şehrimiz, Medeniyetimiz ve Sinemamız Konulu Panel

Şehrimiz, Medeniyetimiz ve Sinemamız Konulu Panel Gerçekleştirildi.

07.05.2014 Çarşamba günü saat 14:30'da Prof. Dr. Sadettin Ökten ve Yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun katıldığı "Şehrimiz, Medeniyetimiz ve Sinemamız" konulu panel Dpü İlahiyat Fakültesi Dekanı Sayın Bilal Kemikli'nin moderatörlüğünde yapıldı. Panel DPÜ Web Tv'den canlı yayın olarak  yayınlandı. Panelin sonunda DPÜ Rektörü Sayın Ahmet Karaaslan panelistlere üniversitenin anahtarını ve Kütahya'nın tanıtımını yapan rehberi takdim etti.  Diğer taraftan Fakültemiz Öğretim Görevlisi ve Hattat Semra Güler tarafından konuklara kendi eseri olan birer tablo hediye edildi.

Panel öncesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ahmet Karaaslan misafirlerimizi kabul etti. Misafirlerimiz ve öğretim üyelerimizle beraber  yenilen öğle yemeğinin ardından panele geçildi. Panel sonrası Kütahya Anadolu İHL öğrencileri ile söyleşi yapan Sayın Ökten ve Kaplanoğlu ile birlikteliğimiz  Rektörümüz, Dekanımız 'ın da hazır bulunduğu akşam yemeğinde devam etti.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2014, Çarşamba