O'nun (s.a.v.) Niyazı Konulu Hat Sergisi Açıldı.

Dumlıpınar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Bursa Bab-ı Nun Geleneksel Sanatlar ve Kültür Derneği işbirliği ile Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde planlanan "O'nun (s.a.v.) Niyazı" konulu hat sergisi 28 Nisan 2014 Pazartesi günü  Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Yunus Erdoğan, Bab-ı Nun Geleneksel Sanatlar ve Kültür Derneği Başkanı Hattat Mahmut Şahin, Dekanımız Sayın Prof. Dr. Bilal Kemikli, Müdendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Osman Şan, fakültemiz-üniversitemiz öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımları ile açıldı. 

Açılışın ardından Hattat Mahmut Şahin, sergideki eserlerin tek tek tanıtımını yaptı. Daha sonra dernek sanatçıları ve öğretim elemanlarımızla birlikte fakülteye geçilerek burada Dekanımız Sayın Prof. Dr. Bilal Kemikli tarafından dernek başkanı Hattat Mahmur Şahin'e Üniversitemizin temsili anahtarı ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Dekanımız, bu serginin açılışını organize eden Öğretim Görevlisi Semra Güler'e de teşekkür belgesi takdim ederek katılımcılara teşekkür etti.

 

Son Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2014, Salı